Maak je eigen tv-opname tijdens Open Dagen van Drtv

Deventer radio en televisie (Drtv) opent op 4 en 5 juni tussen 12 en 17 uur haar deuren voor het publiek. Tijdens deze Open Dagen organiseert de lokale omroep een aantal leuke activiteiten, in het bijzonder voor iedereen die graag schrijft, filmt, presenteert of zich bezighoudt met techniek. Drtv is gevestigd in de bibliotheek op de Brink.

Tijdens het tweedaagse evenement kunnen bezoekers proeven aan bijna alle spannende dingen die een omroep zoal doet. Zo kunnen bezoekers zelf hun eigen tv-opname maken en later op de website van Drtv terugkijken. Ook zullen de cameramensen van Drtv rondlopen om opnames te maken en vragen te beantwoorden.
Paul Arentshorst en Eddy Dibbink zullen tussen 14.00 en16.00 uur live het radioprogramma “Deventer radiocafé” presenteren, waarbij ze ook een aantal gasten interviewen over opkomende activiteiten in en rondom Deventer.
Bezoekers kunnen dit programma bijwonen onder het genot van een kop koffie van koffiewinkel Kaldi. Normaal gesproken is de winkel van Kaldi de locatie vanwaar het radiocafé wordt uitgezonden: dit weekend verhuist Kaldi voor één keer naar Drtv!
Houd je je liever bezig met geschreven nieuws of social media? Medewerkers van de bureauredactie en van het social media-team bij Drtv leiden bezoekers ieder uur rond over de redactie.
De Open Dagen zijn gratis toegankelijk. Iedereen, jong en oud, is welkom.