RTV Stedendriehoek een feit!

Op woensdag 28 september is de Stichting RTV-Stedendriehoek opgericht. Deelnemende omroepen zijn Voorst, Brummen, Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Hiermee is een begin gemaakt in de professionaliseringsslag die de omroepen moeten maken en het doel van de staatssecretaris om van 285 omroepen terug te gaan naar zo’n 50 a 60 omroepen. Muus Groot wordt de voorzitter van Rtv Stedendriehoek.
Met dit feit is voor mij persoonlijk de 3e stap gezet in het Drtv-verhaal. Eind 2017 zal ik mijn functie als Drtv voorzitter en Stedendriehoek secretaris neerleggen en me gaan voorbereiden op hopelijk weer een nieuwe uitdaging. Maar dat zien we tegen die tijd wel. Ik heb zelf geen ambities anders dan een goed stukje ‘bouw-werk’ achterlaten dus voor mij is ‘de uitdaging’ er dan wel af. Goed dat dit gelukt is!

Jeroen
1 oktober 2016