WORDT AAN GEWERKT!!!!

Ik heb twee drones (DJI FPV & Mavic 2). Sommige opnamen heb ik gemonteerd tot een filmpje (Youtube), maar de meeste heb ik gewoon onbewerkt beschikbaar voor wie er (bronvermelding is leuk) iets mee kan. Ben nog op zoek naar de meest ideale manier van hosten van deze Gigs, dus dat is nog een dingetje… maar als je contact opneemt regelen we wat natuurlijk. Ik wil een link maken naar mijn eigen FTP-server om dit te doen want anders protesteert mijn Host😅

Onderwerpen:

 1. Deventer
  1. Brink
  2. Auping terrein sloop
  3. Rivierenwijk
  4. Steenbrugge bouw
  5. Stormink De Marke
  6. Bierstraat
  7. Ga Eagles
  8. Geertruiden sloop
  9. Watertoren
  10. Worpplantsoen
  11. Jachthaven
  12. Roto Smeets sloop
  13. Senzora sloop
  14. Skyline
  15. Rondje Deventer v.a. de watertoren
 2. Blokzijl
 3. De Cannenburch
 4. Driebergense duinen
 5. Heerlen
 6. De Lathmer
 7. De Poll
 8. Maastricht 
 9. Rijn Lobith
 10. Speuld
 11. Starteiland Sneek
 12. Twello
  1. IJsbaanweg
  2. Gemeentehuis sloop/bouw
  3. Unive sloop/bouw
  4. Martinuskerk
  5. Martinusschool
  6. De Wingerd
 13. Warten
 14. Zwartsluit
 15. Wilpse Klei