Schoolbandjes 2

,

Natuurlijk begon de trek naar muziek maken met meerdere personen al vroeg…Op de middelbare school ontstond m’n tweede schoolbandje met twee jongens van het Alexander Hegius Gymnasium in Deventer… Drums, Gitaar/zang en ik op toetsen. Volgens mij hebben we nauwelijks opgetreden en ik weet de naam ook niet meer, maar het was leuk. De eerste wow-wow gebouwd voor m’n orgel… mooie tijd, maar ik heb de jongens (waarvan ik ook de namen niet meer weet), ook nooit meer gezien.

2 antwoorden
 1. Jeroen Teelen
  Jeroen Teelen zegt:

  … en volgens mij heb je helemaal gelijk… ik deed altijd veel samen met Harry van Gogh als drummer, maar café Zondag staat me nog wel bij! Wist niet meer dat wij dat samen gedaan hadden. Leuk!

 2. hans gerritsen
  hans gerritsen zegt:

  en niet te vergeten het eenmalig optredenvan het duo Kris en Kras voor Biljartvereniging de Voorstad, in café Zondag!
  Heeeeel lang geleden heb ik ooit, volgens mij met jou, maar misschien zou het ook met Han Overmaat geweest kunnen zijn, op een jaarlijkse feestavond van de biljartvereniging van caf Zondag, van mijn oom Willy gespeeld. Als drummer, en jij met je Hammond-orgel, volgens mij zo uit de huiskamer. Moet wel 35 jaar geleden zijn geweest, en was een eenmalige actie. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik dat echt samen met jou gedaan, al speelde ik toen in de Mariakerk heel regelmatig met Han Overmaat samen. Als ik je zie bij Sixties Alive schiet ik je even aan, dan kijken we of we er uit komen.

  Groet,

  Hans

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.