Waar heb ik gewerkt?

MTS Deventer (inval-docent Electro/Wisk/Natk. tussen HTS en Univ. studie in)

VMI Epe (techn./commercieel)

Teelen Raadgevend Ingenieursburo (eigen meet-apparaatjes m.b.t. wegen van eieren)

Universiteit Twente

CME Twente Enschede (advies/onderzoek én studeren)

Teelen B.V. (ondernemer, lezingen geven)

Teleac (auteur/presentator/eindredacteur Radio/Tv Computercursussen)

Lezingen

Artikelen/Interviews

Columns Plus Magazine

“Windows voor Senioren e.a.” – boeken (onder mijn naam uitgegeven computerboeken)

Lector Hogeschool IJsselland Deventer

Crisismanager diverse verenigingen

Huisvesting Teelen BV: Van het zolderkamertje thuis naar het BTC-Twente (3jr), vervolgens naar het Voormalig klooster Dolphia  te Enschede vandaar bijna naar de Noorderkerk in Apeldoorn en toen naar Kasteel De Lathmer in Wilp.

 Mijn (uitgebreide) zakelijke CV

4 antwoorden
 1. Jeroen Teelen
  Jeroen Teelen zegt:

  Ja, klopt allemaal… Leuk! De wereld blijft klein mooie tijd… met ‘de eijkeltjes’ gingen we later nog vaak kaarten in het restaurant tegenover de EDB… goede herinneringen aan

 2. Jos
  Jos zegt:

  Waar ken ik je van is de Bierstraatschool, klas lager dan mij en van de shop van je vader, onderdelen halen voor de draagbare Philips radio, werd dus uiteindelijk een breinaald die veel buigzamer was dan zo’n telescoopantenne, niet zeggen dat ik dat verteld heb zei je vader dan hahahahaha geweldig toch, centjes te over voor andere leuke dingen of iets lekker te kopen, ik herinner jullie jongens niet zo maar je vader des te meer samen met Frans Eijkelenkamp mijn neef , Ik had een Romeinse pornofilm ( Video) gescoord in Amsterdam, Galugula maar om dat dat RK verboden was heb ik de hoes aan laten passen, en was het een historisch document toen hahahaha, jou kwam ik weer tegen in een PC cursus op Teleac en ik dacht ook in de zalen van Muntentoren een tentoonstelling van oa Wubbo Ockels over de ruimtevaart zeker weten doe ik dat laatste niet 😉

 3. Jeroen Teelen
  Jeroen Teelen zegt:

  Hoi Gerard,
  Tja, wat kan het mooi lopen allemaal… Ben nog een aantal jaren Lector geweest op Hogeschool IJselland in Deventer, dus dat onderwijs heb ik wel altijd leuk gevonden. Op die MTS gaf ik toen een half jaartje les als invaller voor Klein Onstenk (ik was toe zelf 22 geloof ik) tussen twee studies in (HTS en Univ.). Ik had een half jaartje niets te doen en vond het geweldig. Leuke tijd!! Fijn dat het je goed gaat en dat ik je daarbij heb mogen helpen!
  Groetjes,
  Jeroen

 4. Gerard Verwoolde
  Gerard Verwoolde zegt:

  Hallo Jeroen, of moet ik zeggen Meester Teelen : -) .
  Ik heb op de MTS ooit les van jouw gehad. Electronica en de beginselen van digitale techniek…. En nu .. ben ik ict adviseur bij Hogeschool Utrecht. Netwerkdesign voor een datanetwork met > 5000 computers, Wifi network in piek tijden > 15000 users. Data centers , en nu hybride Cloud oplossingen bouwen. En net het Cisco switched netwerk vervangen door 10gb redundant Juniper netwerk ipv4 & 6 !!.. Kortom jouw eerste lessen hebben mij ontzettend geholpen.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.